hahaha

hahaha
hhuhuhu

Thursday, 27 October 2011

MArah...

hi kalu aku..dah geramni...sape buat lah ni...aku paling geram bila  kwan aku kna kutuk2  ...aku akan balas ...balik perbuatan owg yg membuat aku dan kawan aku..aku rase ini adelah tanggungjawab aku bila owg kna kutuk oleh..............owg...tak pe sabar je lah suatu hari org itukna terima balasan daripada allah...itu menjadi hak aku..bila aku kna kutuk dan kawan aku

jalan2 best jugak...

jalan2 best jugak.............di Cameron HigHlaNdS tau....ceh....

Nur athirah Syahirah

inipon rakan fb saye?dia comel.....and baik hati tau...

6 Arif


dia adalah kawan sebaye saye...bername norashikin...dia rakan chat dalam fb dan di mane saje...dia comel dan baik  hati....
ha!ni namenye najiha dia adelah my bff saye yg ke 3 terbaek buat diri ku.........dia bersekolah di sekolah kebangsaan taman selayang 2 ...dia pandai ..dia pelawak...hihoh

Boring gila...

memang boring betul lah asik2 duduk rumah je nasib baik ade blog..kalu tidak dah boring..hihihi...korang semua doakan kitorang dapat kumpulkan mata untuk bola baling tau........baik bukak blog..

HeY ladies

Hey ladies jangan mau dibilang lemah kita juga bisa menipu dan menduakan bila wanita sudah beraksi dunia hancur...hey kadies skrang cinta pakai otak jangan mau rugi hati juga rugi waktu bila dia merenung mu ingat semua bohong memang lah tak semua laki2 busuk namun ladies tetaplah haruslah waspada memang dia memerlu mu ingat semua bohong......sudah ku bilang jangan terlalu yakin mulut lelaki banyak juga tak jujur bila dia merenungmu ingat semua bohong...sudahku bilang jangan terlalu cinta kalu patah hati siape mau nolong..seperti langit dan matahari..tak bersatu lagi....
hai kawan2 salamm perkenalan ni blog x secantik mane tapi..ade salah sikit yg x pandai nak edit harap2 kawan2 dapat melihat saye punye blog....tema kali ini warna warni harap korang suka ......

Wednesday, 26 October 2011

My FaMiLy at ruMah  SedAra...


kiena,cik mala ,ayie ,mak anjang, pak anjang ,umi, abi ,kakya,adam,mak uda,pak uda,mia,anak2 cik mala ,cik ee

Ko DaN AkU..?..?

Kau dan aku adalah satu x kira ape segala rintihan aku engkau slalu ade....biar kata memisah kita biarkan saje kerana terbiasa...mengerja mimpi yg pasti akan aku setiase merasakan kehilanganmu ku akan tunggu saat bertemu tiada henti walau dimana kite berdiri di dalam dunia ini biar sampai akhirnye nanti..biar sampai akhir nya nanti........ko lah teman hidupku..... 

ko Teman ku

aku bagai laut, x bertepi dan x berkarang aku bagi bintang...yg x ditemani malam melihat dirimu ade senyum dan candar tertawa melihat dirimu x ingin pergi dari ku..teringat janji lamamu kpade ku...teringat aku teringat..teringat saat ko masih ade disini temani ku sepanjang hari..bile ko pergi jauh ingat lah aku..bilaku disampingmu...peluk tubuhku..uuu bila ko rindu aku panggil name ku ku datang menemuimu ko peluk erat jasad ku jangan lepaskan..tetaplah ko disini harungi malam..karna hanye dirimu penahan jiwa pelengkap ku didunia...untuk mu teman..BEsT  FriEnd FoReVer ..Eqin,ct salma.anis darwisha.g-ha..
lagu ni gila2 sikit tapi lagu ni terbaek buat ku.......I LoVes u Music

Bruno Mars - The Lazy Song [Official Video]

Bruno Mars - The Lazy Song [Official Video]

Ezad - Percintaan Ini lirik

Ezad - Percintaan Ini lirik

percintaan ini amat memilukan ...untumu Family and Friend

Muhammad Syukri bin azman ..adik ku

adiku bernama Muhammad syukri bin azman....dia berumur 7 tahun...dia comel.....die blajar di klah kebangsaan taman selayang 2....dia seorang yg baran tapi baik hati saya sayang adek ,,,
buat mu teman ku akan bersamamu untuk selamanyerrr.....akanku menanti kehadiran mu ..teman ko lah ratu hatiku bila ku dalam kesusahan mu akan brade di sisiku buat menenagkan ku....teman ko lah pejuang untuk ku meneruskan kehidupan di dunia atau di mane saje.. ku brade di mane saje ko ade di sisi ku....ku akan setia untuk mu teman......FRiEND FOREVER
kehadiranmu membuat aku berbahagi.....jika suatu hari nanti kau bukan menjadi milikmu namun  aku akan merelakan asalkan engkau bahagia....TEMAN...KAWAN BAIK...BFF....

my best friend foEver

this is my best friend forever....NOR FARHANA NABILAH BT BAHARI.....12 tahun....sekolah kebangsaan taman selayang 2..saye slalu bersama dengan nyerr >>I lOVES ...FARHANA very much....dia setia bersama dan saling tolong menolong...she is good girl for me forever....

about me...kiena sakinah

my name is siti sakinah ...l live in kg baru batu caves.....i studies at skolah kebangsaan taman selayang 2....i loves my family very much,,,,,and my friEnd Forever ...name gelaran saye adalah "dekna or kiena"...korang semua boleh panggil saye kiena..........i loves cat....my cats names is jenny...saye bercita2 untuk menjadi guru dan ceo yg termashur.......

eina annelise.