hahaha

hahaha
hhuhuhu

Wednesday, 7 December 2011

Kau LAh...

aku suka at ko...dari dululagi akurasea ko ni yg terbaek buat diriku..aku rase ko lah laki yg x pernah aku jumpa buat selama ini....aku amat penting kan keagamaan,keikhlasan n ketaqwaan...harap kojuga macam tu....maaf kerana suke at >>>>

Wednesday, 16 November 2011

Ary Raye Aidil Adha Slideshow Slideshow

Ary Raye Aidil Adha Slideshow Slideshow: TripAdvisor™ TripWow ★ Ary Raye Aidil Adha Slideshow Slideshow ★ to Gombak (near Subang Jaya) and Home. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor

Thursday, 27 October 2011

MArah...

hi kalu aku..dah geramni...sape buat lah ni...aku paling geram bila  kwan aku kna kutuk2  ...aku akan balas ...balik perbuatan owg yg membuat aku dan kawan aku..aku rase ini adelah tanggungjawab aku bila owg kna kutuk oleh..............owg...tak pe sabar je lah suatu hari org itukna terima balasan daripada allah...itu menjadi hak aku..bila aku kna kutuk dan kawan aku

jalan2 best jugak...

jalan2 best jugak.............di Cameron HigHlaNdS tau....ceh....

Nur athirah Syahirah

inipon rakan fb saye?dia comel.....and baik hati tau...

6 Arif


dia adalah kawan sebaye saye...bername norashikin...dia rakan chat dalam fb dan di mane saje...dia comel dan baik  hati....
ha!ni namenye najiha dia adelah my bff saye yg ke 3 terbaek buat diri ku.........dia bersekolah di sekolah kebangsaan taman selayang 2 ...dia pandai ..dia pelawak...hihoh

Boring gila...

memang boring betul lah asik2 duduk rumah je nasib baik ade blog..kalu tidak dah boring..hihihi...korang semua doakan kitorang dapat kumpulkan mata untuk bola baling tau........baik bukak blog..

eina annelise.